POZNATI NOVINAR OBJAVIO: Mlada zvijezda nakon Barcelone pregovara i s Realom

Prije 1 tjedan 37

Priča o klubu u kojem bi Erling Haaland mogao nastaviti karijeru ima novi zaplet. Mladog norveškog napadača koji igra za Borussiju Dortmund žele velikani, a nakon objave da su Haalandov otac Alf Inge i napadačev zastupnik Mino Raiola u ime mladog igrača pregovarali s Barcelonom, u igru je ušao i Real.

Takvu informaciju objavio je poznati talijanski novinar Fabrizio Romano, koji na Twitteru tvrdi da su pregovori dobili novo poglavlje u Madridu.

Ljeto donosi odluku

Haaland je svojim golovima brzo postao glavna Borussijina zvijezda, a s obzirom na to da će tek ovog ljeta proslaviti 21. rođendan, njegova mladost je dodatni adut da ga najveći španjolski klubovi žele vidjeti u svojem dresu.

Kako je objavio Romano, Alf Inge Haaland i Mino Raiola su nakon pregovora u Barceloni privatnim avionom otišli u Madrid na rundu pregovora s Realom.

Confirmed. Mino Raiola is in Madrid *right now* after leaving Barcelona on a private flight. There is also the Haaland’s father with him.

After meeting with Barcelona president Laporta, Raiola will talk today also with Real Madrid about Haaland deal. ⚪#Haaland #RealMadrid

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) April 1, 2021

Objava POZNATI NOVINAR OBJAVIO: Mlada zvijezda nakon Barcelone pregovara i s Realom pojavila se prvi puta na Dnevno.hr.

Pročitajte cijeli članak